Луната е в знак Дева до 16:45ч на 8 март Това е знак на

...
Луната е в знак Дева до 16:45ч на 8 март
Това е знак на
Коментари Харесай

Денят трябва да се прекара възможно най-пасивно

Луната е в знак Дева до 16:45ч на 8 март

Това е знак на интелекта и практичността. Често се случва по това време да пораждат спорове и неутрализирането на следствията да е малко комплицирано. Заемете се с забавна и на практика потребна работа и по опция помагайте на тези, които се нуждаят от помощ. Сега е най-подходящо да се купува и да се подарява битова техника, многофункционални движимости, енциклопедии, научна литература, облекла от натурални материали, екологично чисти артикули, стайни растения.

Дева е знак на здравето. По това време се слагат най-правилните диагнози. Не е задоволително да вземете таблетка, с цел да се чувствате добре. Нужно е да съблюдавате уравновесен режим на хранене, работа и отмора. Забравете за пушенето и алкохола, въобще всичко, което е нездравословно за здравето. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Луната е на луфт от 16:08ч до 16:45ч., след което влиза във въздушният знак Везни. 

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 19:24ч на 8 март

В този ден се реализира равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Денят би трябвало да се прекара допустимо най-пасивно. Ако имате обичани занимания, чието осъществяване няма да ви затрудни и ви носят наслаждение, можете да ги вършиме непрекъснато. Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба. 

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обгръща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „ мъртъв интервал ”.

Днес имат право на отмора единствено тези, които фактически заслужават, които предните дни са работили. А тези, които са бездействали, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Но повода за всичко това са самите те.

В 16-ти лунен ден няма място за кавги и спорове – през днешния ден се смята за неприемливо да се нарушава спокойствието на другите хора. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате връзки с никого. Не се дръжте предизвикателно. Запазете самообладание, равновесие и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. 

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата ни, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Ден, в който се  обновява кръвта. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и др. 

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 19:24ч на 8 март до 20:29ч на 9 март
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР